Laatste dag San Andrés
Door: Claudia
Blijf op de hoogte en volg Claudia
20 Augustus 2022 | Colombia, San Andrés
Vandaag doen we niet meer zoveel, het is mooi weer dus besluiten lekker aan het zwembad te gaan liggen. Beetje saai misschien maar we genieten nog even van de rust. Vanmorgen heeft Far weer een lekker ontbijtje in elkaar geflanst met het geen we nog in de koelkast hebben liggen.brood met eiersalade, tonijnsalade, ham, kaas en kipfilet. Verse sinaasappelsap die hier heerlijk zoet is, want al het fruit is hier zoveel zoeter heerlijk. Vanaf het balkon zien we al dat de steiger versiert wordt met stoeltjes, een prieeltje en tafels op de andere kant van de steiger, ik denk dat we mee mogen genieten van een bruiloft.
Vandaag staat er een lekker windje maar het is nog steeds lekker warm. Tussendoor drinken we een lekkere Coco Fresa, een limonade natural, we nemen wat empanadas. Om 4 uur gaan Far en Rosa op de jet ski . Zo blij als een kleinkind raced Far door het water. Ik probeer wat te filmen. Net als ik even aan het kijken ben dat een groep aan komt met de boot en ze niet van plan zijn een beetje op te schieten zodat er zo een bruiloft plaats kan vinden, kijk ik terug en liggen ze beide in het water en drijft de jet ski een stukje verder. Ze klimmen er weer op en gaan verder. Ze mogen een uur maar na een klein half uurtje komen ze al terug want de benzine is bijna op. Ja dat moet je niet hebben midden op zee natuurlijk. De jet ski wordt even meegenomen en wordt volgetankt terug gebracht. Zodat ze weer verder kunnen racen. De bruiloft is nog niet bezig dus ik mag. Oh even op de steiger filmen.. ik film gelijk ook even het plaatje van de bruiloft de saxofonist staat al wat in te blazen. Als Far weer terug komt begint ook de bruiloft. Nou er zijn vervelendere plekken om te trouwen. We genieten even van het plaatje en gaan nog even zwemmen. We eten een hotdog en spareribs bij het zwembad en dan besluit ik de koffers te gaan pakken want morgen om 6u komt de taxi om naar het vliegveld te gaan. Rosa heeft dit vanmorgen al gedaan dus die ligt terwijl ik dit type nog lekker aan het zwembad. Op het balkon hebben we nog een bezoekje van een salamandertje.
Morgen terug naar Medellin waar Nelcy en Jaime ons weer komen halen de schatten en dan maar afwachten wat ze in petto hebben, volgens mij gingen we nog even bij Mauricio en Nathalia langs. Dat schrijf ik de volgende keer wel weer er begint een eind aan onze vakantie te komen dus nog even genieten
21 Augustus 2022 - 16:32
Cees:
Ja aan alles komt een eind maar fijn dat jullie zo genoten hebben. Nog een paar dagen met de familie en dan zit het erop. Groetjes